FINÉR af høj kvalitet

Nordeuropas største udvalg af finér.

Vi har Nordeuropas største udvalg af finér.  Vi har altid omkring 500.000 m2 finér på vort 4.000 m2 lager fordelt på 4 lagerhaller - Vi har alt lige fra almindelige træsorter til specialiteter.

Fundamentet af faglighed og stærke relationer

Vores mangeårige viden og stadigt voksende erfaring sikrer, at vores samarbejdspartnere og kunder oplever tryghed hos os, hvor de opnår præcis dén kvalitet og dét resultat, de ønsker.

Vi udvikler løbende vores medarbejderes kompetencer, og vi vil fortsat udvikle vores faglighed endnu mere. Dét er en del af vores løbende arbejde med at skabe den største værdi for alle parter – såvel kunder som samarbejdspartnere.

​På samme måde prioriterer vi højt at lytte til vores kunder og at nære de gode relationer til vores samarbejdspartnere. 

​​

Ansvarlig skovforvaltning.

Ansvarlig skovforvaltning handler kort sagt om at driften af skoven skal være miljømæssig forsvarlig, socialt gavnlig og økonomisk levedygtig for såvel nuværende som for fremtidige generationer.

Skovdriften er ansvarligt forvaltet, når man:

  • Bevarer og forøger skovressourcen
  • Bevarer og forøger skovenes sundhed og vitalitet
  • Bevarer og forbedrer skovenes produktion
  • Bevarer og forbedrer skovenes biodiversitet
  • Bevarer og forbedrer skovenes beskyttelsesfunktion
  • Bevarer skovenes andre socioøkonomiske funktioner

Vi tilbyder FSC® & PEFC certificerede varer.

​Målet med certificeringsformerne er, at skabe nogle fælles globale principper for ansvarlig skovdrift, herunder et gennemarbejdet og troværdigt system, der kan garantere ansvarligt produceret træ og finer til forbrugere verden over - I kan læse mere om certificeringsformerne på vores hjemmesiden under certificering.​

Vi er ofte involveret i specialopgaver, hvor kunderne drager nytte af vores ekspertise og årelange relationer til leverandører i hele verden.

​Har du interesse i at bestille finér, er du velkommen til at kontakte os, for at høre mere om de forskellige træsorter, vi kan levere. ​Vi har et bredt udvalg i forskellige tykkelser, og kan levere netop det, du har behov for.

​​

Kontakt os på tlf.: +45 75 82 66 00 eller på mail@risorfiner.dk.

Bestil vores finérprøvesæt.

Som en ekstra service har vi sammensat et finérprøvesæt. 

Vores finerprøvesæt - som er vist herunder - indeholder A4 prøver af 90-100 forskellige træsorter fordelt på 2 ringbind. ​

Finerprøvesættet koster 1.200 kr. + moms og fragt og bestilles ved at sende en mail til: mail@risorfiner.dk

Om firmaet

Einar Risør Finérhandel A/S blev grundlagt i 1959 og er specialist i finér, massivt træ, kantfinér og fixmål.

Einar Risør Finérhandel A/S er naturligvis FSC® & PEFC certificeret.

Licenskode: FSC® C023510​

Einar Risør Finérhandel A/S

Telefon: 75 82 66 00

CVR: DK​30369718