MILJØPOLITIK

CODE OF CONDUCT FOR EINAR RISØR A/S

Punkt 1.

Einar Risør A/S skal overholde al relevant lovgivning på dansk, EU- og internationalt niveau. 

Punkt 2.

Einar Risør A/S skal drive fair og ansvarlig virksomhed og udvise hæderlighed og omhu i den daglige virksomhedsførelse. 


Punkt 3.

Einar Risør A/S må ikke forvanske fakta eller vildlede kunder eller leverandører. Det gælder i ethvert forhold vedrørende en vare eller ydelse, herunder fx træets art, oprindelse, produktionsforhold, kvalitet, dimension, fugtindhold og enhver anden egenskab. Mærkning af varer skal være i overensstemmelse med relevante standarder og certificeringsordninger som FSC® og PEFC.

Punkt 4.

Einar Risør A/S accepterer ikke hugst, videreforarbejdning og salg af illegalt træ og er forpligtet til at arbejde for en eliminering af problemet gennem samarbejde med producenter, leverandører og andre interessenter.​

Punkt 5.

Einar Risør A/S skal være sporbarhedscertificerede eller på anden vis sikre en ubrudt chain of custody, bakke op om certificeringsprocessen og bidrage til at fremme salget af ansvarligt forvaltet træ. Einar Risør A/S benytter sig af de anerkendte certificeringsordninger PEFC og FSC®, som dokumentation for ansvarligt forvaltet træ. 

Visse betydningsfulde oprindelseslande tilbyder imidlertid kun stærkt begrænsede mængder certificeret træ, og Einar Risør A/S forpligter sig derfor til søge alternativ dokumentation.

Punkt 6.

Einar Risør A/S skal sikre sig, at leverandører som minimum overholder basale arbejdstagerrettigheder som beskrevet i ILO’s konventioner. 

Punkt 7.

Einar Risør A/S skal sikre, at alle ansatte i både ind- og udland er informeret om og arbejder i overensstemmelse med denne Code of Conduct. 

Punkt 8.

Einar Risør A/S skal sørge for, at denne Code of Conduct samt klageprocedurer er synlige og tilgængelige for kunder, leverandører og andre interessenter.​

Vidste du​?

​Træprodukter kan oftest genbruges. Sker det, bliver kulstoffet bundet i de nye ting. Til sidst kan træet brændes af som CO2-neutral bioenergi.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Om firmaet

Einar Risør Finérhandel A/S blev grundlagt i 1959 og er specialist i finér, massivt træ, kantfinér og fixmål.

Einar Risør Finérhandel A/S er naturligvis FSC® & PEFC certificeret.

Licenskode: FSC® C023510​

Einar Risør Finérhandel A/S

Telefon: 75 82 66 00

CVR: DK​30369718